EtusivuEtäkevätjuhla 2020

Etäkevätjuhla 2020

Vietämme koko koulun kevätjuhlaa etätilaisuutena Teamsin välityksellä lauantaina 30.5.2020 klo 10.00 alkaen. Tilaisuus kestää noin 45 minuuttia. Oppilaille, opiskelijoille, huoltajille ja henkilökunnalle lähetetään linkki tilaisuuteen Wilmassa. Etätilaisuus korvaa sekä yläkoulun että lukion perinteiset kevään päättäjäisjuhlat. Koulunsa päättävät ja valmistuvat voivat lähettää linkin edelleen lähiomaisilleen. Tarkempi ohjeistus lähetetään Wilmassa.

Lisäksi samana päivänä peruskoululaisilla on todistustenjakotilaisuus omassa kotiluokassa luokanvalvojan kanssa klo 8.15 alkaen porrastetusti. Tarkempi aikataulu ja järjestelyt ilmoitetaan myöhemmin Wilmassa.

Pyrimme järjestämään myös perinteisen lakkiaisjuhlan lähitilaisuutena mahdollisten viranomaisrajoitusten puitteissa 29.8.2020.

Etänä pidettävän kevätjuhlan ohjelmassa on musiikkia ja lyhyitä puheita ja uudet ylioppilaat lakitetaan.

Sydämellisesti tervetuloa juhlimaan etänä! Jo tutun sananparren sanoin: vaikka joudumme pitämään fyysistä etäisyyttä, panostakaamme henkiseen läheisyyteen sitäkin enemmän!

 

Ohjeet kevätjuhlan katsomiseen

Linkki sekä kevätjuhlaan että testilähetykseen on Wilman tiedotteissa. Oman laitteiston toiminta kannattaa testata etukäteen perjantain testilähetyksellä klo 15-16.30.

1. Avaa linkki tietokoneen selaimessa. Yhteensopivat selaimet ovat mm. uusimmat versiot Edgestä, Firefoxista, Safarista ja Chromesta. Mobiililaitteilla katseluun tarvitset sovelluskaupasta ilmaisen Microsoft Teams -sovelluksen.

2. Jos tietokoneelle on asennettu erillinen Teams-sovellus, selain ehdottaa linkin avaamista ko. sovelluksella. Lähetys kannattaa tällöin avata erillisessä sovelluksessa.

3. Jos sovellusta ei ole, sen voi ladata. Vaihtoehtoisesti lähetystä voi katsella verkkoselaimessakin valitsemalla ”Katso sen sijaan verkossa”.

4. Katseluun ei tarvita kirjautumista, joten paina ”Liity anonyymisti”. Tapahtumaan voi toki liittyä kirjautuneenakin käyttäjänä.

5. Lähetyksen hallintapainikkeet (toisto/tauko, äänenvoimakkuus, koko näytön tila jne.) ovat tyypillisen tapaan alapalkissa.