EtusivuTutustu kouluummeMusikaalit

Musikaalit

Ogelin musikaalia 2020 valmistellaan jo

Keväällä OYK:ssa päästään taas musikaalin pyörteisiin! Huhtikuussa 2020 ensi-iltaan tuleva musikaali jatkaa Ogelin maineikasta koulumusikaaliperinnettä. Edellinen musikaali, Jälki-istunto, nähtiin syksyllä 2017.

Uuden musikaalin työnimi on Solmut, ja se käsittelee nuoruuden solmukohtia, nuorten elämän yhä kiihtyvää vauhtia ja minuuden etsimistä. Koko produktio käsikirjoituksesta lavasuorituksiin tulee olemaan kokonaan ogelilaisten omaa tuotantoa. Musiikin säveltää ammattisäveltäjä Juha Kujanpää, jonka käsialaa on kuultu jo koulun kahdessa edellisessä musikaalissa. Käsikirjoitusta ja laululyriikoita on työstetty jo ensimmäisessä jaksossa lukion valinnaisella käsikirjoittamiskurssilla, ja varsinaiset harjoitukset aloitetaan ennen joulua.

Yhteensä musikaaliporukassa on mukana lähes 100 lukion ja peruskoulun oppilasta ja opiskelijaa. Yhteinen taideprojekti sitoo yhteen eri-ikäisiä ogelilaisia.

Esitysaikataulu tulossa!

Edellisten vuosien musikaalit