EtusivuTutustu kouluummeUutisetHenkilökuntaTervetuloa Juha Sipun muistokonserttiin 14.5.
08.04.2022

Tervetuloa Juha Sipun muistokonserttiin 14.5.

Tervetuloa musiikinopettaja Juha Sipun muistoa kunnioittavaan muistokonserttiin toukokuisena lauantaina 14.5. kello 18. Konsertti järjestetään koulun salissa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta tukea musiikkiluokkien toiminnalle voi osoittaa vapaavalintaisella ohjelmamaksulla. Ennen konserttia ja väliajalla konserttiyleisöä palvelee puffetti.

Muistokonsertissa nähdään ja kuullaan kavalkadi koulumme musiikkiluokkalaisia lähes 40 vuoden aikajänteeltä, jonka Juha Sippu ehti opettaa koulussamme. Tutulla OYK:n lavalla esiintyy mm. bändejä, kuoro ja orkesteri, ja ohjelmassa on monia ogelilaisille tuttuja säveliä.

Muistokonserttia varten keräämme Juha Sippuun, Ogeliin ja musiikintunteihin liittyviä hauskoja tai liikuttavia muistoja, sattumuksia tai anekdootteja. Jos haluat jakaa oman koulumuistosi konserttiväelle, kirjoita se napakkaan muotoon ja lähetä mahdollisen kuvan kera osoitteeseen muistokonsertti@oyk.fi. Jaettuja muistoja luetaan ja hyödynnetään muistokonsertissa. 

Tarjoamme myös mahdollisuuden järjestää luokkakokouksen koulun tiloissa ennen konserttia. Olisiko oma luokkasi kiinnostunut tapaamaan toisiaan ja muistelemaan menneitä pitkästä aikaa luokkahuoneessa?Jos haluatte varata tilan luokkakokousta varten, toivomme luokan edustajalta ilmoittautumista sähköpostitse niin ikään osoitteeseen muistokonsertti@oyk.fi

Pyydämme muistoja ja luokkakokousilmottautumisia vappuun mennessä. 

Lämpimästi tervetuloa konserttiin!

OYK:n keväinen pihakonsertti vuosimallia 1984.