Sponsorointi

Wandy hankkii koululle oppilaiden käyttöön mm. urheiluvälineitä ja lehtien vuosikertoja. Yhdessä muiden lahjoittajien kanssa osallistuimme vuonna 2009 Nintendo Wee pelipaketin hankkimiseen koulun läheisyydessä toimivaan nuorten Klaara E -iltakahvilaan.
Wandyllä on tapana palkita stipendein oppilaita, jotka toimivat erityisen aktiivisesti muiden hyväksi.

Wandyn myyjäiset

wandy2010_3

Viime vuosina Wandy on tempaissut Ogelin liikekeskuksessa syksyllä ja keväällä: suositut myyjäis-arpajaiset on järjestetty isänpäivän ja pääsiäisen alla. Wandy kiittää oppilaiden kotiväkeä lahjoituksista arpajaisvoitoiksi.
Wandyn aktiivien rinnalla myyjäisissä on koulun nuoria hankkimassa varoja oppilaskunnalle. Nuoret ovat mm. myyneet koululla kasvattamiaan pääsiäisruohoja ja yhdessä leipomiaan leivonnaisia, joiden tarvikehankintoja Wandy on tukenut. Yhteistyö on ollut mukavaa ja tuottoisaa molemmille osapuolille.

Last updated August 6, 2013